arquitecturapro.com

Arquitectura Pro aposta per la reducció de les emissions de CO2

002

Segons estimacions de l’Agencia Internacional de l’Energia (AIE), l’any passat es va enregistrar un nou rècord històric d’emissions de CO2 a l’atmosfera. D’aquesta manera, les possibilitats per controlar i reduir el sobre escalfament global del planeta es redueixen i, sens dubte, les properes dècades la Terra serà un lloc més càlid.

L’any 2009 les emissions es van reduir a causa de la crisi econòmica i es confiava en consolidar aquesta millora però, no ha estat possible. Les emissions de CO2 durant el 2010 superaren un 5% les de l’anterior rècord (2008).

La tendència marcada en el 2010 dispara l’augment de la temperatura mitja en gairebé 4ºC i compromet l’objectiu de limitar a 2ºC l’augment de la temperatura mitja a finals d’aquest segle. Aquest fet tindria conseqüències irreversibles, com ara: pèrdua greu de biodiversitat, problemes per l’augment del nivell d’aigua als oceans i afectació a la vida de milions de persones provocant migracions massives.

Aquests resultats reforcen els objectius principals de l’activitat d’Arquitectura Pro i fan que aposti encara més fort pel disseny d’edificis amb baixes emissions de CO2.

Arxiu

Powered by mod LCA

C Puig-Reig 12, 2n 1a
08006 Barcelona
T 687 815 099
Sobre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
http://www.arquitecturapro.com

Arquitectura Pro 2016. Tots els drets reservats.

Segueixi'ns i formi part de la nostra xarxa social: