arquitecturapro.com

Arquitectura Pro informa sobre l’estat de la Llei pel Desenvolupament Sostenible del Medi Rural

004

L'Estat i la Generalitat segellen l'aplicació de la Llei pel Desenvolupament Sostenible del Medi Rural, a través de la publicació al Butlletí Oficial de l'Estat del seu Protocol general.

El Programa de Desenvolupament Rural Sostenible (PDRS) s’aplicarà en setze zones rurals, quatre a revitalitzar, vuit intermèdies i quatre periurbanes, que representen el 6,5% de la població catalana. Per començar, es prioritzaran les actuacions a les zones a revitalitzar: Garrigues i Segrià sud-est (Lleida); Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Alta Ribagorça (Lleida); Ribera d’Ebre i Terra Alta (Tarragona); i Segarra, Solsonès, Anoia nord-oest i Bages oest (Barcelona i Lleida).

La iniciativa compta amb un pressupost de 102,8 milions d'euros pel que fa a les actuacions de competència autonòmica, que seran cofinançades a parts iguals per l’Estat i Catalunya. I 1,2 milions d'euros per les infraestructures públiques que es declarin d'interès general, que executarà el  Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí (MARM),  així com accions que puguin dur a terme altres ministeris a càrrec dels seus propis pressupostos.
 
La Generalitat ha creat la Comissió Interdepartamental pel Desenvolupament Rural Sostenible de Catalunya per coordinar les accions de les diverses conselleries i s'ha designat al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural responsable de la coordinació operativa i de l'elaboració dels projectes de Plans de Zona. També s'ha creat una Comissió de seguiment amb representants del govern central i de la Generalitat per tal de facilitar el intercanvi d'informació i la cooperació.

Arxiu

Powered by mod LCA

C Puig-Reig 12, 2n 1a
08006 Barcelona
T 687 815 099
Sobre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
http://www.arquitecturapro.com

Arquitectura Pro 2016. Tots els drets reservats.

Segueixi'ns i formi part de la nostra xarxa social: