arquitecturapro.com

Arquitectura Pro participa en la 1a Fira de Biomassa Forestal de Catalunya

008

Els passats dies 23, 24 i 25 de febrer Arquitectura Pro va participar en la 1a Fira de Biomassa Forestal de Catalunya, el primer saló, a tot el territori català, dedicat a l’aprofitament energètic d’aquest recurs. La Fira es va celebrar al recinte firal El Sucre de Vic (Osona) i va estar organitzada per: la Generalitat de Catalunya — a través de la Direcció General de Medi Natural i el Centre de la Propietat Forestal del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Alimentació i Medi Natural i l’Institut Català d’Energia (ICAEN) del Departament d’Empresa i Ocupació —, i l’Ajuntament de Vic, així com el Consell Comarcal d’Osona i el Consell Comarcal de la Selva.

A Catalunya s’està produint una eclosió del sector de l’energia renovable de la biomassa, i la Fira ha esdevingut el punt de trobada per centralitzar tota la informació en un mateix espai, posant en contacte a tots els agents implicats: promotors, arquitectes, empreses distribuïdores d’equips, instal·ladors, productors de biomassa i consumidors finals. Alhora que ha servit per presentar les  solucions tecnològiques que existeixen al mercat que possibiliten l’ús de la biomassa per a la producció d’energia, ja sigui en l’àmbit domèstic o industrial.

Paral·lelament a la participació a la Fira, el dijous 23 vàrem assistir a la jornada tècnica “La biomassa forestal per a usos tèrmics; una realitat a Catalunya” per tal de poder oferir les últimes novetats del sector als nostres clients i poder orientar-los i assessorar-los en els projectes d’aquest tipus de instal·lacions.

La biomassa és un sector en auge per la gran quantitat d’avantatges que aporta als seus usuaris. Alhora que incipient i, per tant, desconegut per a moltes persones. Ja que un dels principals objectius d’Arquitectura Pro és contribuir a l’aprofitament de les energies renovables i considerem, que per tal de poder fer-ne ús primer s’ha de conèixer, hem considerat oportú publicar un post al nostre blog explicant detalladament què és la biomassa. Us convidem a llegir-ho.

Arxiu

Powered by mod LCA

C Puig-Reig 12, 2n 1a
08006 Barcelona
T 687 815 099
Sobre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
http://www.arquitecturapro.com

Arquitectura Pro 2016. Tots els drets reservats.

Segueixi'ns i formi part de la nostra xarxa social: