arquitecturapro.com

Arquitectura Pro participa en les Jornades de Masies + sostenibles

003

Els passats dies 11 i 12 de juny Arquitectura Pro va participar en les Jornades de Masies + sostenibles celebrades al Santuari de Pinós (Solsonès), organitzades pel consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central (LEADER 2007-2013).

A les jornades es van presentar ponències tècniques sobre diferents temes: arquitectura rural, preservació del patrimoni rural, recuperació i millora de tècniques autòctones, com aconseguir una casa amb el mínim consum energètic, autosuficiència en l’obtenció de l’energia elèctrica (tèrmica i fotovoltaica, minieòlica i minihidràulica), la biomassa, l’energia geotèrmica i el tractament natural d’aigües residuals.

Altres activitats foren els tallers pràctics sobre: plaques solars, el reciclatge i el compostatge, la cuina casolana amb energia solar i la construcció de panells amb tova (fang i palla).

Estem presents en tots els esdeveniments que se celebren entorn al patrimoni rural de Catalunya i a la sostenibilitat, per poder oferir les últimes novetats del sector als nostre clients.

Arxiu

Powered by mod LCA

C Puig-Reig 12, 2n 1a
08006 Barcelona
T 687 815 099
Sobre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
http://www.arquitecturapro.com

Arquitectura Pro 2016. Tots els drets reservats.

Segueixi'ns i formi part de la nostra xarxa social: