arquitecturapro.com

Arquitectura Pro participa en la 1a Fira de la REhabilitació

015

Aquest cap de setmana passat, Arquitectura Pro ha participat en la 1a Fira de la REhabilitació orientada a la ciutadania, propietaris individuals i representants de comunitats de propietaris, celebrada a la plaça de les Glòries de Barcelona.

Sent especialistes en aquest àmbit, hem tingut l’oportunitat d’atendre les consultes dels ciutadans pel que fa a la rehabilitació, accessibilitat i eficiència energètica dels edificis; així com informar-los i assessorar-los pel que fa als ajuts i subvencions que hi ha actualment per a la rehabilitació dels habitatges.

L’Ajuntament de Barcelona, vist l’interès que han suscitat aquests ajuts, ha anunciat una pròrroga del termini d’inscripció de les sol·licituds, d’aquesta manera, la convocatòria seguirà oberta també el 2015. Aquesta convocatòria preveu subvencions de fins al 50% en la resolució de lesions estructurals, la millora de l’eficiència energètica i l’accessibilitat dels edificis.

Amb l'objectiu de fer més fàcil el procés de sol·licitud d'aquestes línies d'ajuts posem a la seva disposició el nostre equip de tècnics per assessorar-los sobre aquest tema i, si és el cas, gestionar i tramitar les sol·licituds.

Arxiu

Powered by mod LCA

C Puig-Reig 12, 2n 1a
08006 Barcelona
T 687 815 099
Sobre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
http://www.arquitecturapro.com

Arquitectura Pro 2016. Tots els drets reservats.

Segueixi'ns i formi part de la nostra xarxa social: