arquitecturapro.com

Oberta la convocatòria de subvencions per a instal·lacions d’energies renovables

006

Com ja veníem anunciant a molts dels nostres clients, l’Institut Català d’Energia (ICAEN) ha obert les línies d’ajuts per a projectes i actuacions d’energies renovables, que posaran a disposició de ciutadans, empreses i administracions locals fins a 3,7 milions d’euros. Aquesta mesura té per objectiu fomentar inversions en béns i serveis per impulsar l’aprofitament energètic de fonts renovables, de manera que es contribueixi a millorar l’ús de l’energia i a mitigar l’emissió de gasos contaminants a l’atmosfera.
 
Les peticions de subvenció es podran tramitar fins el proper 30 de desembre i el criteri d’atorgament és segons Règim Reglat, és a dir, s’atorga la subvenció en base a l’ordre cronològic de presentació de les sol·licituds, fins exhaurir la partida pressupostària, sempre i quan la sol·licitud compleixi els requisits establerts a la Resolució.

Seguint la nostra línea de pensament entorn a la protecció del medi ambient, la sostenibilitat i l’aprofitament de les energies renovables, volem donar la màxima difusió a aquesta notícia per tal que tots aquells que estiguin en condicions de beneficiar-se’n ho puguin fer. I, amb l’objectiu de fer més fàcil el procés, posem a la seva disposició el nostre equip de tècnics per tal d’assessorar-li al respecte i, si és el cas, gestionar i tramitar la sol·licitud més adient a les seves necessitats.

Arxiu

Powered by mod LCA

C Puig-Reig 12, 2n 1a
08006 Barcelona
T 687 815 099
Sobre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
http://www.arquitecturapro.com

Arquitectura Pro 2016. Tots els drets reservats.

Segueixi'ns i formi part de la nostra xarxa social: