arquitecturapro.com

Avís legal Tornar

Aquest website, que denominem en endavant ARQUITECTURA PRO, sota el domini “arquitecturapro.com”, és propietat de BEGOÑA MARÍA GARCÍA ALARCÓN, amb NIF 43433023F, domicili al carrer Ramon Turró 100, 2n 3a Barcelona 08005 i adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

ARQUITECTURA PRO no es fa responsable de qualsevol problema que pogués succeir durant la navegació per la nostra web, donat el caràcter obert de Internet. ARQUITECTURA PRO no representarà o li garantirà de cap manera la navegació per aquesta web o qualsevol altra web o servei accessible des d’aquesta web, ni que aquesta navegació estigui lliure de interrupcions, retards, errors o virus. ARQUITECTURA PRO expressament nega tot tipus de garanties o implicacions incloent, però no limitat a, pèrdues de informació, interrupció del negoci i pèrdues de programes o dades.

L’usuari es compromet a no utilitzar cap dels continguts presents a la web d’ARQUITECTURA PRO per realitzar activitats contràries a les lleis, la moral o l’ordre públic i a respectar els copyrights i drets d’autor que apareguin a la mateixa. Els continguts d’aquesta web son únicament informatius i l’usuari ha de saber que aquests poden no contenir les darreres actualitzacions. ARQUITECTURA PRO es reserva el dret de modificar o suprimir continguts de la web sense avís previ. Òbviament, no es derivarà cap efecte vinculant sobre qualsevol de les informacions que poguessin aparèixer en aquesta web.

Per a qualsevol reclamació o litigi que afecti a la web d’ARQUITECTURA PRO, s’aplicarà la legislació espanyola, sent competents per a la resolució dels mateixos els Jutjats i Tribunals de Barcelona (Espanya).

C Puig-Reig 12, 2n 1a
08006 Barcelona
T 687 815 099
Sobre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
http://www.arquitecturapro.com

Arquitectura Pro 2016. Tots els drets reservats.

Segueixi'ns i formi part de la nostra xarxa social: