arquitecturapro.com

Què fem? Tornar

Obra_Nova

Projectar i construir un edifici de nova planta és un procés llarg i complex amb molts condicionats a tenir en compte: característiques del solar, normatives que li afecten, viabilitat econòmica, sol·licitud de llicències, redacció i documentació necessària del projecte bàsic i del projecte d’execució, direcció de l’obra, coordinació de industrials, etc.

Conscients d’aquesta realitat, Arquitectura Pro ofereix un ampli ventall de possibilitats de serveis a mida ajustats a les necessitats de cada client. Des de servei integral clau en mà on acompanyem al client i gestionem tot el procés des del inici fins l’entrega de les claus de l’obra acabada: assessorem en l’elecció del solar, dissenyem i redactem el projecte, dirigim l’obra, coordinem els industrials, ens ocupem de tota la documentació, tràmits i gestions amb l’Administració i Organismes oficials —llicències i permisos d’obres, visats, etc.—. Fins oferir només assessorament tècnic en aquells aspectes concrets que el client necessiti.

Tenim una àmplia experiència en el disseny d’edificis d’obra nova per a qualsevol tipus d’ús: habitatge, equipament, edifici comercial, oficina... i posem a la seva disposició la professionalitat del nostre equip de tècnics per tal d’aconseguir espais confortables i durables adequats a les seves necessitats.

C Puig-Reig 12, 2n 1a
08006 Barcelona
T 687 815 099
Sobre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
http://www.arquitecturapro.com

Arquitectura Pro 2016. Tots els drets reservats.

Segueixi'ns i formi part de la nostra xarxa social: