arquitecturapro.com

Privacitat Tornar

La informació que vostè voluntàriament ens envia a través dels nostres formularis (per tal de rebre informació addicional sobre algun tema dels tractats a la web) es de nivell baix, segons el descrit per la LOPD.

Aquesta informació serà guardada a fitxers automatitzats i només es podrà utilitzar per el que vostè ens la va enviar (recepció de informació addicional). En cas que ARQUITECTURA PRO vulgui utilitzar aquesta informació per qualsevol altre ús,  haurà de demanar  prèviament la seva autorització. Aquesta informació tan sols podrà ser utilitzada per les companyies pertanyents a ARQUITECTURA PRO i, en cap cas, podrà ser venuda a o utilitzada per terceres parts.

Vostè té dret a saber si tenim informació sobre la seva persona i, en aquest cas, vostè pot tenir accés a aquesta informació i requerir que sigui corregida si és inexacta, o eliminar-la dels nostres arxius si fos del seu interès. En ambdós casos pot contactar-nos a través de l’adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , o bé, enviar-nos una carta a la següent adreça:
ARQUITECTURA PRO
Carrer Ramon Turró 100, 2n 3a
08005 Barcelona

C Puig-Reig 12, 2n 1a
08006 Barcelona
T 687 815 099
Sobre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
http://www.arquitecturapro.com

Arquitectura Pro 2016. Tots els drets reservats.

Segueixi'ns i formi part de la nostra xarxa social: