arquitecturapro.com

Què fem? Tornar

Disposem de formació especialitzada —Arquitecta titulada amb Màster universitari oficial de la Universitat Politècnica de Catalunya, Tecnologia a l’Arquitectura, en la línia de l’especialitat Restauració i rehabilitació d’edificis, 120 crèdits— en restauració i rehabilitació d’edificis existents per tal de mantenir-los i preservar-los.Restauraci_i_Rehabilitaci_001
     Fem projectes de restauracions, rehabilitacions i reformes adreçats tan a particulars com a comunitats
     de veïns, i ja siguin de la totalitat de l’edifici o es tracti de projectes parcials: façana, coberta, pati
     interior, escala, projectes per a la millora de l'accessibilitat —supressió de barreres
     arquitectòniques, creació d’itineraris practicables, instal·lació d’ascensor...—, etc
.

     I, si fos el cas, també gestionem, redactem i tramitem Inspeccions Tècniques dels Edificis (ITE).Som especialistes en restaurar i rehabilitar tots aquells edificis que formen part del patrimoni rural de Catalunya (la masia, la casa rural, la casa de poble, construccions rurals diverses...) reflex de la vida popular i testimoni dels costums i tradicions, del qual en som hereus. Coneixem com estan construïts, de què materials estan fets, les lesions més habituals que presenten i com resoldre-les. D’aquesta manera, conservant o no l’ús original de l’edifici, n’aconseguim les condicions d’habitabilitat, accessibilitat i sostenibilitat recomanables.

Restauraci_i_Rehabilitaci_002
Oferim un ampli ventall de possibilitats de serveis a mida ajustats a les necessitats de cada client. Des de servei integral clau en mà on acompanyem i assessorem al client gestionant tot el procés des del inici fins l’entrega de les claus de l’obra acabada: dissenyem i redactem el projecte, dirigim l’obra, coordinem els industrials, ens ocupem de tota la documentació, tràmits i gestions amb l’Administració i Organismes oficials —llicències i permisos d’obres, visats, etc.—, així com de les subvencions i ajuts per a cada cas concret. Fins oferir només assessorament tècnic en aquells aspectes concrets que el client necessiti.

Tenim una àmplia experiència en la restauració i rehabilitació d’edificis existents i posem a la seva disposició la professionalitat del nostre equip de tècnics per tal d’aconseguir edificis confortables i durables adequats a les seves necessitats.

C Puig-Reig 12, 2n 1a
08006 Barcelona
T 687 815 099
Sobre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
http://www.arquitecturapro.com

Arquitectura Pro 2016. Tots els drets reservats.

Segueixi'ns i formi part de la nostra xarxa social: